top of page

Kunnalle

Aika toimia on nyt

Suomessa aurinkovoiman määrä on kasvussa ja Fingridin ennusteen mukaan vuoteen 2030 mennessä maahan on tulossa peräti 7 gigawattia aurinkovoimaa, mikä vastaa noin 5 miljardin euron investointeja
 
Kuntien on syytä toimia nopeasti, sillä verkkokapasiteetista kilpaillaan kovasti. Sähköverkon kapasiteetti toimii pullonkauluna uusiutuvan energian rakentamisessa, ja verkkokapasiteetin saa varata vasta, kun hankkeella on lainvoimainen lupa. Naapurikuntien energiahankkeet voivat varata kapasiteetin ennen suunnitellun hankkeen toteutumista. Onkin arvioitu, että jopa yli 90% kehitteillä olevista hankkeista eivät koskaan toteudu.

Mitä tarjoamme?

Aurinkovoimaan erikoistuneena yhtiönä pystymme tarjoamaan kunnalle laadukkaat suunnitelmat, arvioimaan hankkeen vaikutukset tarkasti, joka mahdollistaa tehokkaan päätöksen teon kunnassa.

 

Biosolar on suomalaisesti omistettu yhtiö, jonka tavoitteena on omistaa rakentamansa aurinkovoimalat. Uskomme, että uusiutuva energia ansaitsee kotimaisia toimijoita. 

Työtä ja tuloja

Aurinkovoimala tarjoaa vuokratuloja maanomistajalle sekä kunnalle merkittävät kiinteistöverot.

 

Rakennusaikaiset työllisyysvaikutukset ovat merkittäviä, ja voimalan ylläpito luo työpaikkoja sekä elinkeinomahdollisuuksia.

Puhdasta energiaa

Aurinkovoima auttaa kuntaa saavuttamaan ilmastotavoitteensa.

 

Paikallinen energiantuotanto myös lisää energiaomavaraisuutta.

Vetovoimaa

Uusiutuva energia auttaa kuntaa erottautumaan edukseen kilpailussa asukkaista ja investoinneista.

Avoin ja ketterä yhteistyö

Aurinkovoimalan rakentaminen kanssamme on yksinkertainen prosessi. Toteutamme projektimme avoimesti ja ketterästi, huomioiden kunnan asukkaiden hallinnon sekä toiveet ja tottumukset . Hankkeen onnistuminen on kaikkien osapuolten etu.

 

Biosolar vastaa hankkeen läpiviennistä kokonaisuudessan, sekä kantaa hankkeeseen liittyvät riskit. Läpinäkyvyys ja paikallisyhteisön hyväksyntä ovat hankkeelle onnistumisen kannalta keskeisiä seikkoja. Osallistamme alueen asukkaita suunnitteluun jo hankkeen alkuvaiheessa, jotta alueen erityispiirteet tulevat varmasti huomioitua.

 

 Toteutamme hankkeet luonnonmukaisten arvojen mukaisesti maan kasvukuntoa parantaen ja lupaamme, että aurinkovoimalan toiminnan päättyessä pellot ovat paremmassa kunnossa.

Näyttökuva 2024-4-10 kello 17.24.14.png
bottom of page